(+386) 031 655 922

STUDIO EVIANA, ŠPRUHA 19, TRZIN

Gor

TRX vadba in trening — Vadba z lastno težo

TRX vadba je suspenzijska vadba, pri kateri dela celotno telo. Vse vaje se delajo z lastno težo, obremenitev si dodajamo z naklonom telesa ter z zmanjšano stabilizacijo.

S TRX vadbo boste pridobili kondicijo, moč, energijo in samozavest. Raznolike in enostavne koreografije pripomorejo k hitri izgubi maščob na kar se da zabaven način in ob pozitivnem vzdušju boste pozabili na vse bolečine in utrujenost, ter z nasmeškom na obrazu izgubljali kalorije.

TRX je trening, pri katerem delajo vse mišice telesa in obremenitev predstavlja  vaša lastna teža telesa. Je trening moči vseh mišic, mišične vzdržljivosti, koordinacije, gibljivosti, ravnotežja in stabilizacije trupa v enem.

Z vadbo TRX lahko tudi uspešno hujšate, saj pri njej porabite veliko energije in pospešite presnovo. Poraba energije pri treningu TRX je za 20 do 30 odstotkov višja kot pri enako trajajočem treningu v fitnesu. 

V osnovi je zelo preprosta, a hkrati izredno učinkovita. Lahko pa tudi zelo naporna,  saj so vadbo izumili za vojake. Tako da je primerna za ženske in moške. Ker lahko vsak vadeči sam prilagaja upor in položaj telesa, je vadba varna in učinkovita za ljudi vse starosti in vseh pripravljenosti.

 Zagotavljam vam nepozaben trening, na katerega boste želeli priti še neštetokrat.

trx vadba treningi oblikovanje telesa skupinski trening s traki

Svet24.si – Vadba s TRX trakovi: Zabavno, varno in učinkovito

Kako si izbrati primerno vadbo? Izbira je velika, ena izmed najboljših možnosti je vadba s TRX trakovi, ki je, kot pravi vaditeljica in inštruktorica fitnesa Metka Ceklin “priporočljiva za vse, mlade, mlade po srcu, gibljive in malo manj gibljive”. Vadba poteka v Studiu Eviana v Trzinu.

Maderoterapija