(+386) 031 655 922

STUDIO EVIANA, ŠPRUHA 19, TRZIN

Gor

Piškotki

Ta spletna stran vsebuje piškotke. Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analize našega prometa. Poleg tega delimo informacije o vaši uporabi našega mesta z našimi partnerji s področja družbenih medijev, oglaševanja in analitike, ki jih morda kombinirajo z drugimi informacijami, ki ste jim jih posredovali ali pa so jih zbrali skozi vašo uporabo njihovih storitev. Če želite še naprej uporabljati našo spletno stran, se morate strinjati z uporabo piškotkov.

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih spletne strani uporabljajo zato, da so izkušnje uporabnikov bolj učinkovite.

Po zakonu lahko piškotke na vaši napravi shranjujemo v primeru, ko so nujno potrebni za delovanje strani. Za vse druge vrste piškotkov potrebujemo vaše dovoljenje.

Ta stran uporablja različne vrste piškotkov. Nekateri se uporabljajo na zahtevo tujih strani, ki se pojavljajo na naši strani.

Na naši spletni strani ne morete spremeniti ali preklicati izbora Deklaracije o piškotkih.

Preberite si še več o nas, o tem, kako nas lahko kontaktirate in o tem, kako obdelujemo osebne podatke v našem Pravilniku o zasebnosti.

Vaše dovoljenje velja za sledeče domene: https://vitalnizmetko.si

 

Kaj so piškotki

Piškotek je majhna besedilna datoteka, ki jo spletišče ob vašem obisku shrani na vašem računalniku ali mobilni napravi. Spletišču omogoča, da si za določeno časovno obdobje zapomni vaša dejanja in prednostne nastavitve (kot so uporabniško ime ali geslo, jezik, velikost črk in druge nastavitve), zato jih pri obisku spletišča ali brskanju po straneh ni treba vedno znova vpisovati.

Upravljavec podatkov je podjetje Športne dejavnosti, Metka Ceklin s.p., Stara Fužina 142, Stara Fužina, 4265 Bohinjsko jezero, davčna številka: 19754086, matična številka: 8416079000. Spletna stran: https://vitalnizmetko.si, email: info@vitalnizmetko.si .

Strinjanje lahko kadarkoli prekličete.

Strežnik, na katerem se nahaja ta spletna stran, je ustrezno zavarovan. Spletna stran gostuje na strežnikih podjetja Neoserv.si

 

Kako uporabljamo piškotke

Ta stran uporabljajo piškotke, ki si zapomnijo:

  • vaše nastavitve, denimo barvne nastavitve ali velikost pisave,
  • če soglašate (ali ne) z uporabo piškotkov na tem spletišču.

Tudi nekateri videoposnetki na naših straneh uporabljajo piškotke zaradi zbiranja anonimnih statističnih podatkov o tem, kako ste prišli na naše spletišče in katere videoposnetke ste si ogledali.

Omogočanje piškotkov ni nujno potrebno za delovanje spletišča, vendar pripomorejo k učinkovitejšemu brskanju. Piškotke lahko izbrišete ali blokirate, vendar potem nekateri elementi spletne strani morebiti ne bodo več delovali, kot je bilo predvideno.

Informacije, ki jih zbiramo s piškoti, se ne uporabljajo za ugotavljanje istovetnosti uporabnika in podatki o brskalnih navadah so v celoti pod našim nadzorom. Ti piškotki se ne uporabljajo za druge namene, razen tistih, ki so tukaj navedeni.

 

Naša spletna stran uporablja naslednje piškotke

 

Sejni piškotki

Sejni piškotek se ustvari, ko odprete našo spletno stran. Sejni piškotek se uporablja za shranjevanje informacij v primerih kot so izbira jezika, zavihek na katerem se nahajate, velikost besedila, jezik itd. Sejni piškotek se izbriše takoj, ko zaprete okno.

 

Trajni piškotki

Trajni piškotki omogočajo, da si spletna stran zapomni vaše osebne nastavitve za daljše časovno obdobje (vaša odločitev o piškotkih, velikosti besedila, ipd.). Trajni piškotek se nastavi za določen čas. Po preteku nastavljenega obdobja se piškotek izbriše in morate ponovno ponoviti določene korake (ponovna potrditev o uporabi piškotkov, ponovna nastavitev velikosti besedila itd.).

 

Zahtevano ()

Zahtevani piškotki naredijo spletno stran uporabno, saj omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po strani in dostop do varnih območij spletne strani. Spletna stran brez teh piškotkov ne deluje pravilno.

 

Ime Funkcija piškotka Namen
wordpress_[hash]wordpress_logged_in_[hash]

wordpress_test_[hash]

wordpress_test_cookie

WordPress Login WordPress je sistem za urejanje vsebine (CMS), ki poganja to stran. Ob prijavi v sistem se ustvarijo piškotki za seje prijavljenih uporabnikov. Piškotki so nujni za ustrezno delovanje sistema. Vaši podatki so anonimni.
wp-settings-[UID]

wp-settings-{time}-[UID]

WordPress Admin UI WordPress za nastavitev pogleda in sprememb na uporabniškem vmesniku uporablja piškotka. Vaši podatki so anonimni.
comment_author

comment_author_email

comment_author_url

Blog/Post Comments Ob komentiranju objav na tej spletni strani se vam lahko shrani piškotek, ki si zapomni vaše podatke. Tako vam ob naslednjem obisku ni potrebno ponovno vnesti podatkov. Piškotki se naložijo samo ob komentiranju objave.

 

Statistika (/)

Piškotki za statistiko pomagajo lastnikom spletnih strani razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran tako, da anonimno zbirajo in javljajo informacije.

 

Trženje (/)

Piškotki za trženje se uporabljajo za sledenje uporabnikom prek spletnih strani. Namen je prikazovanje oglasov, ki so primerni in zanimivi za posameznega uporabnika in zato več vredni za založnike in oglaševalce tujih strani.

 

Nerazvrščeno (/)

Nerazvrščeni piškotki so piškotki, ki jim bomo skupaj s ponudniki posameznih piškotkov počasi razvrstili.

 

Izjava o piškotkih je bila nazadnje posodobljena 20. 07. 2019.

 

Nadzor nad piškotki

Če želite, lahko ohranite nadzor nad piškotki in / ali jih izbrišete, – več o tem v aboutcookies.org.  Izbrišete lahko vse piškotke, ki so že na vašem računalniku, tudi večino brskalnikov lahko nastavite tako,  da preprečijo njihovo namestitev. V tem primeru boste morda morali ročno vnesti nekatere nastavitve vsakič, ko boste obiskali spletišče, nekatere storitve in funkcionalnosti pa mogoče ne bodo delovale.

 

Onemogočanje piškotkov

V kolikor ne želite, da si brskalnik shrani piškotke lahko to onemogočite. Več informacij o izklopu piškotkov v Vašem brskalniku: 

Google Chrome

Mozilla Firefox

Internet Explorer 9

Internet Explorer 7, 8

Safari

Opera

 

Kako onemogočite piškotke od drugod:

Google Analytics

Facebook

 

Ob izklopu piškotkov, spletna stran ne bo delovala optimalno in nekatere funkcionalnosti so lahko onemogočene. Brskalnik bo tudi po izklopu vseh piškotkov pridobival določene informacije, ki so potrebne za osnovno delovanje spletne strani.