(+386) 031 655 922

STUDIO EVIANA, ŠPRUHA 19, TRZIN

Gor
 
vse moje

Masaže

masaža z lesenimi valjčki

maderoterapija

Z intenzivnim pritiskom z valjčki razbijamo maščobne celice, ki so se prepletle v skupke, iz maščobne celice se sprosti maščoba, zmanjšuje se pritisk na krvne in limfne tokove, ki postanejo bolj prehodni. Posledica je povečan dotok kisika in hranljivih snovi, zaradi česar se videz tkiva izboljša. Bistvo maderoterapije je stimulacija limfne drenaže, ki je prvi in osnovni korak pri odpravi celulita. S stimulacijo limfe poleg izboljšanega videza kože vplivamo tudi na razstrupljanje in sprostitev celega telesa, zmanjšuje se obseg, poveča se prekrvavitev, pospeši se metabolizem, izločajo se toksini, kar vpliva na bolj napeto kožo. Masaža z lesenimi valjčki spodbuja tudi delovanje organov, kroženje krvi in limfe, sprošča um in telo. Več o maderoterapiji preberite tukaj.

naroči se

strojna limfna drenaža

PRESSOTERAPIJA

Posledice našega načina življenja so kopičenje odpadlih snovi v telesu, slaba prekrvavitev, otekanje nog, nenehna utrujenost,celulit… Pri teh težavah nam lahko v kombinaciji z vadbo in pravilno prehrano pomaga tudi pressoterapija, saj z njo najbolj pospešimo limfni in krvni obtok, pospešuje izločanje odvečnih tekočin iz telesa in vpliva na utrujene in otečene noge, sproščujoče in blagodejno vpliva na celoten organizem, saj pomaga pri izločanju strupenih snovi iz telesa, pomaga pa tudi pri oblikovanju postave. Več o pressoterapiji preberite tukaj.

naroči se

za vitalnost in sprostitev

klasična masaža

Klasična masaža je sproščanje napetih mišic telesa z različnimi masažnimi prijemi. Pri klasični masaži uporabljamo različne masažne tehnike, kot so otiranje, gnetenje, iztiskanje, gladenje, sekanje, tolčenje ipd. V okviru naštetih tehnik se izvaja več variacij, glede na velikost, obliko in tudi trdoto mišic. Klasična masaža lahko vsebuje tudi nekaj prijemov športne ali sprostitvene masaže.

naroči se

za športnike in rekreativce

ŠPORTNA MASAŽA

Znano je, da ima športna masaža blagodejen učinek na telo športnika. Športno masažo se lahko izvaja pred, po ali med samim treningom in za rehabilitacijo. Poslužujejo se je tako profesionalni športniki, kot rekreativci. Športna masaža je sistematična manipulacija z mehkim tkivom telesa, ki se osredotoča na točno določene mišice, glede na športno aktivnost posameznika. Znanstveno dokazano je, da športna masaža poveča gibljivost sklepov, viša prožnost telesa, sprošča napetost v mišicah, zmanjšuje mišične krče in pomaga pri spanju.

naroči se