(+386) 031 655 922

STUDIO EVIANA, ŠPRUHA 19, TRZIN

Gor
 
individualne in TRX

Vadbe

individualna vadba

ena na ena

Trening »ena na ena« je vadba s katero se trener popolnoma posveti potrebam, željam in ciljem posameznika. Zahtevnost treninga se že v začetni fazi popolnoma prilagodi samo eni osebi tako na kondicijski kot mišični ravni oziroma se prilagodi tudi morebitnim hibam – poškodbam posameznika. Ker je vadba ena na ena , je dovolj časa za učenje tehnike gibanj v začetni fazi in kasneje v težjih. Vsaka vadba, naj bo to individualna ali skupinska, mora postati vaš življenjski slog, prav tako zdrava prehrana, saj večino časa presedimo in če temu dodamo še nezdravo prehranjevanje je dejstvo da se bomo slabo počutili.

Brezplačen izračun indeksa telesna mase — ITM
rezerviraj termin

vadba z lastno težo

TRX TRENINGI

TRX vadba je suspenzijska vadba, pri kateri dela celotno telo. Vse vaje se delajo z lastno težo, obremenitev si dodajamo z naklonom telesa ter z zmanjšano stabilizacijo. Pridobili si boste kondicijo, moč, energijo in samozavest. V osnovi je trx vadba zelo preprosta, a hkrati izredno učinkovita. Vadba je primerna za ženske in moške. Ker lahko vsak vadeči sam prilagaja upor in položaj telesa, je vadba varna in učinkovita za ljudi vse starosti in vseh pripravljenosti. Pri meni boste deležni semi-osebnega trenerstva, kjer vadimo v malih skupinah, od 2 do 5 oseb. Vsak posameznik se vedno najprej pogovori z mano o njegovih željah in ciljih. Na podlagi tega se pripravi program vadbe. Ker so vadbene skupine majhne, se lahko posvetim vsakemu posamezniku. Zagotavljam nepozaben trening, na katerega boste želeli priti še neštetokrat.

Brezplačen izračun indeksa telesna mase — ITM
rezerviraj termin

vadba za skupine

vitalno podjetje

Skrb za zaposlene poleg številnih drugih aktivnosti zajema tudi skrb za njihovo zdravje in dobro počutje. Kar lahko najlažje dosežemo, če vodstvo podjeta ozavešča in spodbuja svoje zaposlene k redni telesni aktivnosti, saj je zdravo telo tudi temelj za uspešno poslovno življenje. Redna telesna aktivnost je ena najpomembnejših stvari, ki jih lahko naredimo za naše zdravje. Trening, ki ga v okviru paketov “Vitalno podjetje” ponujam, je primeren tako za začetnike, kot tudi za bolj pripravljene posameznike, saj se tempo in vaje prilagajajo. V studiu Eviana, za podjetja izvajam vadbo power cross. Power cross je dinamična in intenzivna krožna intervalna vadba, ki temelji na večdimenzionalnem funkcionalnem gibanju, kar pomeni, da gre za popoln sistem vadbe, ki temelji na sodobnem celostnem pristopu k telesni aktivnosti. Vadba poteka po postajah v določenih časovnih intervalih. Dinamičen in izjemno učinkovit trening predstavlja napredno obliko funkcionalnega treninga. Izvaja se lahko s pomočjo  pripomočkov, kot so TRX, , kettlebell, stepa, žog ipd. ter seveda z lastno težo. Vadba je sestavljena tako, da se lahko težavnost prilagodi posamezniku v skupini.

Brezplačen izračun indeksa telesna mase — ITM
rezerviraj termin