(+386) 031 655 922

STUDIO EVIANA, ŠPRUHA 19, TRZIN

Gor

Politika zasebnosti

Zasebnost in pogoji

Ko uporabljate to spletno stran, obstaja možnost, da mi zaupate svoje osebne podatke. Zavedam se, da je to velika odgovornost in zato skrbim za zaščito vaših podatkov ter vam omogočam nadzor nad njimi. S tem pravilnikom o zasebnosti vam želim pomagati razumeti, katere podatke zbiram, zakaj jih zbiram in kako jih lahko upravljate in izbrišete.

Podjetje Športne dejavnosti, Metka Ceklin s.p.zbira in obdeluje določene osebne podatke o obiskovalcih svoje spletne strani ter določene podatke o osebah, ki se prijavijo na moje e-novice (link) oziroma pustijo svoje kontaktne podatke pri prenosu katere od naših priročnikov ali podobnih vsebin.

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Politika zasebnosti in izjava o varstvu osebnih podatkov

Upravljavec osebnih podatkov, kot ga določata Splošna uredba EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) in veljavni zakon, ki ureja varstvo osebnih podatkov, je: Športne dejavnosti, Metka Ceklin s.p., Stara Fužina 142, Stara Fužina, 4265 Bohinjsko jezero, davčna številka: 19754086, matična številka: 8416079000. Spletna stran: http://vitalnizmetko.si, email: info@vitalnizmetko.si

Športne dejavnosti, Metka Ceklin s.p., upravljalec spletne strani http://vitalnizmetko.si (Vitalni z Metko, se zavezuje, da bo vse pridobljene osebne podatke hranila in obdelovala v skladu z GDPR in veljavno slovensko zakonodajo (Zakonom o varstvu osebnih podatkov).

 

PRIDOBIVANJE OSEBNIH PODATKOV

Osebne podatke pridobim na naslednje načine:

  • preko spletnega obrazca za prijavo na novice;
  • preko spletnega obrazca za povpraševanje in / ali kontakt;
  • ob telefonski komunikaciji s stranko;
  • ob osebni komunikaciji s stranko;
  • ob e-poštni komunikaciji s stranko;
  • pri spletnem oglaševanju;
  • pri komentiranju vsebin spletne strani

 

NAMEN ZBIRANJA IN OBDELAVA OSEBNIH PODATKOV

PRIJAVA NA NOVICE:

Osebne podatke (e-mail) uporabimo za pošiljanje novic iz področja športnih dejavnosti in zdrave prehrane. Prejemnik se lahko v vsakem trenutku odjavi, v tem primeru izbrišem trajno tudi njegov e-mail naslov. Od uporabnikov, ki se prijavijo na moje e-novice, zbiram podatke o njihovem e-poštnem naslovu, pri prenosu vsebin pa še podatke o imenu in priimku ter o informacijah o njihovem podjetju. 

OBRAZEC ZA POVPRAŠEVANJE IN / ALI KONTAKT:

Osebne podatke uporabim za obdelavo vašega povpraševanja. Brez vaše izrecne privolitve (odkljukan krogec po izpolnjenem obrazcu) vpisanih podatkov v prihodnje ne uporabljam.

POVEZAVA Z DRUŽBENIMI OMREŽJI:

S klikom na ikono posameznega družbenega omrežja, ki se nahaja na spletni strani Vitalni z Metko, lahko uporabnik preprosto dostopa do profilov podjetja Športne dejavnosti, Metka Ceklin s.p. na družbenih omrežjih in objav drugih profilov na družbenih omrežjih z vsebino, vezano na Športne dejavnosti, Metka Ceklin s.p. Klik na te gumbe-ikone družbenemu omrežju omogoča, da uporabniku hitro ponudi relevantne informacije, glede na uporabnikovo spletno aktivnost.

POSREDOVANJE OSEBNIH PODATKOV

Osebne podatke razkrijem organom pregona in drugim vladnim organom, v kolikor je to zahtevano v zakonu ali pa je potrebno za preprečitev, zaznavo ali sodni pregon kaznivih dejanj in prevar.

Zavezujem se, da vaših podatkov v nobenem primeru ne bom posredovala nepooblaščenim osebam ali drugim osebam v namene oglaševanja.

 

VAŠE PRAVICE

V skladu z določili Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) imate naslednje pravice:

  • dostopa do vaših osebnih podatkov in njihovo kopiranje.
  • do dopolnitve ali popravka vaših osebnih podatkov, če so ti nepopolni ali netočni.
  • do izbrisa vaših osebnih podatkov, zlasti če niso več potrebni za namene, zaradi katerih so bili zbrani, ali so bili obdelani nezakonito ali so bili obdelani na podlagi vaše privolitve, pa ste
  • privolitev preklicali in ne obstaja druga pravna podlaga za njihovo obdelavo.
  • do prenosa osebnih podatkov k drugemu upravljavcu, kadar je to tehnično izvedljivo.
  • do omejitve obdelave vaših osebnih podatkov, zlasti če oporekate njihovi točnosti – in sicer za obdobje, ki nam omogoči preveriti točnost vaših osebnih podatkov; če je obdelava nezakonita, pa nasprotujete izbrisu osebnih podatkov; če je potekel rok hrambe podatkov, vi pa jih potrebujete za uveljavljanje pravnih zahtevkov.
  • podana soglasja za obveščanje lahko kadarkoli prekličete.

 

Pri uveljavljanju vseh vaših pravic ali pri pridobivanju dodatnih informacij se obrnite na e-naslov: info@vitalnizmetko. Vašo vlogo bom obravnavala in nanjo odgovorila v skladu z GDPR.

Če menite, da so kršene vaše pravice ali predpisi o varstvu osebnih podatkov se lahko pritožite pristojnemu državnemu organu: Informacijski pooblaščenec Republike Slovenije (Zaloška 59, 1000 Ljubljana, telefon: 01 230 97 30, faks: 01 230 97 78, e-pošta: gp.ip@ip-rs.si).

 

OBDOBJE HRAMBE OSEBNIH PODATKOV

Če imam vašo izrecno privolitev za določen namen obdelave, je obdobje hrambe: do preklica.

Zakonska obdelava iz 6.b člena GDPR – obdelava je potrebna za izvajanje pogodbe (obdobje hrambe: 10 let), ali za izvajanje ukrepov na zahtevo takega posameznika pred sklenitvijo pogodbe (obdobje hrambe: 5 let).